Kennismaken

Kennismaken met de Curling sport?

Curling Club Tilburg is een kleine, gezellige sportvereniging, met actieve leden.

Je kunt curlen van jong tot oud.

 

 

Wanneer sporten wij?

In het winterseizoen, van half september tot half maart, zijn wij iedere donderdagavond actief van 19.30 tot 22.30 in het IJssportcentrum aan de Stappegoorweg in Tilburg.

 

Meedoen? Wordt lid!

Curling Club Tilburg heeft beperkte mogelijkheden voor een curling clinic. Maar omdat we de ijsbaan in het IJssportcentrum in Tilburg moeten delen met vele andere ijs-liefhebbers, heeft de CCT iedere week maar 3 uur de beschikking over de ijsvloer. In deze tijd hebben wij onze clubavond. Voor zover er nog ijs over is tijdens onze clubavonden en wij leden bereid vinden om als begeleiders op te treden willen wij af en toe graag serieuze belangstellenden kennis laten maken met onze sport.

 

Clinics

Gezien bovenstaande beperkingen en onze doelstelling om meer leden te werven voor curling in Tilburg stellen wij de volgende voorwaarden:

 

- regio heeft voorrang

- van 20:30 tot 22:30 uur

- geen feesten en partijen

- max. 2 banen beschikbaar

- per baan 8 (max. 10) personen

- kosten: €195 per baan voor 2 uur

- bijzonderheden afhankelijk van clubactiviteiten

 

Om afspraken te maken kun je terecht bij het secretariaat van Curling Club Tilburg

Jeroen Postma

secretaris@curlingclubtilburg.nl

 

Inloopavonden

Op de donderdagavond van de maanden oktober t/m maart is er tussen 19:30 en 20:15 uur voor individuele belangstellenden een inloopgelegenheid. Wij geven dan informatie over de sport en onze vereniging en bieden u de mogelijkheid onder leiding van een van onze leden een paar stenen te gooien. Dit kost helemaal niets. Wilt u daarna nader kennismaken met de sport dan kunt u zich inschrijven voor een korte cursus of een clinic. Of als u erg enthousiast bent geworden wordt u direct lid of u maakt gebruik van de knipkaart regeling. (zie club info)

Trek gemakkelijke kleding aan (geen spijkerbroek, is te strak) en schoenen met platte zolen (bijv. sportschoenen) als je de uitdaging aan durft te gaan.

Meer is niet nodig.

 

Andere mogelijkheden

Om op andere tijden en met grotere groepen in Tilburg curling te kunnen spelen dien je zelf de huur van het ijs te regelen bij het Sportbedrijf.

Neem voor de huur van het curling-materiaal en de begeleiding van ervaren instructeurs contact op met de secretaris voor een passende offerte. Alles onder voorbehoud van beschikbaarheid van ijs én begeleiding.

 

Voor informatie over beschikbaarheid van ijs in het IJssportcentrum kun je contact opnemen met:

Bedrijfsbureau SBT

Verhuur@Tilburg.nl

Of bel het gemeentelijk telefoonnummer 14013

 

Zoetermeer

Natuurlijk kun je voor curling clinics ook terecht bij de enige echte curlingbaan in Nederland. Deze ligt in Zoetermeer en heeft ook mogelijkheden voor grotere groepen en op meerdere tijden, ook overdag.

Informatie bij Curlingbaan Zoetermeer

Kimberly Honders

079-3305065

info@curlingbaan.nl

OVER CURLING CLUB TILBURG

 

Curling Club Tilburg is een actieve en gezellige vereniging. Curlers van jong tot oud en van beginner tot topsport beoefenen de curlingsport.

Copyright @ All rights reserved

CONTACT

 

info@curlingclubtilburg.nl

www.curlingclubtilburg.nl