cursussen

Navigeer snel naar:

Is een éénmalige clinic te weinig voor je? Heb je ambities om ooit de Olympische Spelen te bereiken? Of zoek je gewoon een leuke en sportieve activiteit voor een korte periode? Dan is onze beginnerscursus echt iets voor jou.

In deze 4 weken lange cursus krijg je elke week één uur les van een van onze leden, en de laatste 2 lessen mag je zelfs achteraf nog een echte wedstrijd meespelen met onze club.

Beginnerscursus jeugd (< 18 jaar)

€ 10,- per persoon

Bij de beginnerscursus voor jeugd kan je kennismaken met de sport en met de club. in 4 lessen van een uur leer je hoe je curling speelt. Tijdens de laatste avond wordt er meegespeeld met de jeugdleden van de club voor een echte kennismaking.

De jeugdtrainingen zijn van 19.30 tot 20.30 uur. De cursus kost 10 euro per persoon. Daarnaast mogen de ouders ook meedoen met onze beginnerscursus voor hetzelfde bedrag (10 euro)!

Heb je interesse of vragen? Neem dan graag contact met ons op.

Beginnerscursus volwassenen

€ 25,- per persoon

Deze cursus vindt plaats op de eerste 4 donderdagen van een maand van 19.30 tot 20.30 uur. Om de clubsfeer te voelen en om de leden van de club echt te leren kennen wordt op de laatste twee donderdagen langer doorgegaan, van 19.30 tot 22.15 uur. We doen achteraf normaal ook een drankje!

De cursus kost 25 euro per persoon. Wel is er een gelimiteerd aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Heb je interesse of vragen? Neem dan graag contact met ons op.

Aanmelden

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor de kennismakingscursus via onderstaand formulier.

Curling cursussen Tilburg sliding
Start seizoen: donderdag
1 september 2022
Open dag op 6 oktober 2022
Meld je aan!
Vorige slide
Volgende slide

© 2022 – Curling Club Tilburg